17. abril 2020

JustKids

   JustKids és un curs de dansa per a nens entre 4 i 8 anys amb un enfocament naturalista al moviment.

   És una forma orgànica i respectuosa de moures en la qual els nens poden millorar les seves habilitats motores, la musicalitat i la flexibilitat, així com desenvolupar la sensibilitat i la conexió amb un mateix. Oferim als infants un espai sense pares on poden explorar amb l’ajuda del professor a moure’s d’una manera natural i respectuosa, expressant i gaudint de la llibertat de moure’s amb la música. 

   Les sessions ofereixen: Dansa lliure, estiraments i ioga, moviments acrobàtics bàsics, expressió de la veu i aprendre a escoltar els seus cossos a través de tècniques de mindfulness.

 

JustKids ajuda a:

  • Aconseguir una manera de comunicar més profunda on les paraules no son importants, sinó on tots els òrgans sensorials estan implicats.
  • Els nens prenen consciència dels seus propis cossos i poden desenvolupar les seves habilitats motores millorant així la confiança en ells mateixos.
  • Prepar  als nens per a futures formes dancísticas com el ballet clàssic i la dansa contemporània o qualsevol altra activitat gimnàstica.
  • Aprendre a expressar-se de manera creativa i a escoltar els seus cossos.
  • Millorada o mantinguda creativitat i espontaneïtat mentre cultiven l’alegria.