18. abril 2020

MovingKids

Pares i fills en moviment

   MovingKids és un curs per a pares i fills a l’edat compresa entre els 2 i els 6 anys amb un enfocament natural al moviment. És una forma de comunicació on les paraules no són tan importants com ho ès tot el còs, que s’expressa mitjançant el moviment. S’anima a els nens a confiar en els seus pares i els pares estan guiats a ballar d’una manera espontània, oberta i natural com ho fan els més petits. Els nens tindrán l’espai per ser plenament ells mateixos i, sense exigències, explorar i desenvolupar consciència en el seu cos en constant creixement amb el suport dels seus cuidadors.

   Utilitzarem diferents tècniques i eines com Ioga, Acroyoga, treball somatic basic, dansa lliure i el contact improvització.

   Amb respecte i somriure, el professor guiarà els pares i fills cap a una experiència íntima i alegre de la qual les dues parts es puguin beneficiar profundament.

 

MovingKids ajuda a:

  • A pendre consciència del seu propi cos i poden millorar les habilitats motores, mentre que els pares retroven la seva mobilitat i flexibilitat natural. 
  • Els nens a trobar una manera profunda de comunicació on les paraules no són importants, sinó on tot el cos s´expressa i s’escolta amb tots els òrgans sensorials. 
  • Millorar l’autoconfiança dels nens mentre desenvolupen confiança en els seus pares i crean un vincle profund a través del contacte. Això ofereix al nen seguretat emocional. 
  • Millora la creativitat i l’espontaneïtat mentre et diverteixes i gaudeixes del moviment, la música i el contacte pare-fill.