28. novembre 2017

Sobre nosaltres

Francesc Marsal – Currículum Vitae

Des que era molt petit vaig sentir una gran necessitat d’expressar-me físicament i, als catorze anys, vaig trobar una bona via quan la meva mare em va inscriure a un curs de balls de saló. Després de set anys d’intens entrenament, vaig descobrir la dansa contemporània. Molt aviat estava treballant amb companyies professionals a Espanya, Irlanda, Anglaterra, Portugal i finalment em vaig assentar a Alemanya, on actualment treballo al Teatre de Lüneburg. Sento a més una gran passió per les teràpies alternatives com ara Feldenkrais, Osteopatia i Craneu-Sacral – de les quals he après durant aquests anys – i que ajuden a l’ésser humà a moure’s en llibertat i a estar en íntim contacte amb qui realment som.

 

Júlia Cortés – Currículum Vitae

Vaig començar a ballar quan només tenia tres anys, perquè ja aleshores mostrava gran interès pel ball i la música. Catorze anys després em graduava al Conservatori Professional de Dansa de “L’Institut del Teatre” a Barcelona, amb menció d’honor. Una beca amb el “Ballet des Jeunes d’Europe” primer i posteriorment dos anys més, també becada, a l’escola de ballet del prestigiós coreògraf Maurice Béjart, a Suïssa, em van ajudar a preparar-me com a professional de la dansa. Després d’aquestes experiències, vaig viatjar per molts països amb la Companyia de dansa Gelabert-Azzopardi. Posteriorment em vaig incorporar a l’Òpera de Nuremberg (Alemania) on vaig treballar durant sis temporades amb coreògrafs de la talla de Goyo Montero, Nacho Duato, Matts Ekks entre d’altres. Actualment formo part de la companyia de dansa del Teatre de Lüneburg.

..

Des de fa 12 anys en Francesc i jo tenim un projecte en comú basat en el tango argentí, la dansa contemporània i l’acroioga, amb el que hem guanyat prestigiosos premis en competicions internacionals.

Junts sentim que tenim quelcom d’especial i únic i ara, amb la nostra filla, ha sorgit “MovingKids”, un projecte amb el qual els tres en família gaudim profundament.

Fotografía de Sofia Kirpa